Първи ден от онлайн курс по математика за 7 клас - за подготовка за Национално външно оценяване

Цена: 20.00лв
10.00лв
стойност отстъпка спестяваш
20.00лв 50% 10.00лв
ДО КРАЯ НА ОФЕРТАТА ОСТАВАТ:
1652 03:20:37
Предоставено от
Grabo.BG
  Първи ден от онлайн курс по математика за 7 клас - за подготовка за Национално външно оценяване
  Условия на промоционалната оферта:
  Валидност на Грабо ваучера: 31 Март 2018 (Събота).
  Необходимо е да попълните онлайн заявка за участие, най-късно до 17:00ч на 30 Март, на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc-IQ2FDyVnWWHUIFw3eXl4tM2GOjLXe1XU9sTGkVFQC-wqA/viewform. Нужен е Google профил: електронен адрес …@gmail.com и мобилно устройство с Интернет (компютър, таблет, смартфон и други).
  Един ваучер е за 1 ученик от 7 клас.
  Онлайн курсът стартира на 31 Март и завършва на 9 Април.
  Офертата важи за достъп до Първия ден от курса - 31 Март.
  Офертата включва: • Интерактивни електронни материали за обучение по 1 тема от изучен в 7 клас материал; • Задачи за самостоятелна работа по същата тема, които ученикът решава на бели листи и изпраща снимки или сканирани файлове. След проверка се прави подробен индивидуален анализ на грешките и пропуските на всеки ученик и се предоставят чрез споделен достъп верните решения; • Онлайн тест за проверка на знанията по същата тема, който е съобразен с формата на изпита за Национално външно оценяване.
  Всички ученици имат достъп до материалите във виртуалната класна стая и виждат резултатите и на останалите участници, регистрирани чрез своя Google профил. Получават информация за публикувани нови материали, задачи, тестове, проверени контролни и публикувани отговори, и могат да задават въпроси.
  Желателно е профилът за регистрация да бъде контролиран от родителите, за да могат да следят развитието на своето дете отблизо и да получават актуална информация за активността на ученика.
  Описание на промоционалната оферта:
  Изпитът от НВО за 7 клас е важен изпит, от който зависи бъдещето на вашето дете. Пролетната ваканция е идеалното време за подготовка, затова Математическо школо има идеалното предложение за вас!

  Достъп до Първи ден от онлайн курс по математика за 7 клас - за подготовка за Национално външно оценяване - за 10лв, вместо за 20лв.


  Курсът стартира на 31 Март и завършва на 9 Април.

  Офертата включва:

  Коментари за Първи ден от онлайн курс по...

  Абонирай се за обявите по E-mail.

  Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 50% до 90% за: почивки

  Абонирай се
  Харесвате ли Alldeals.bg?